Korp Wallman

 • VD för företaget
 • Ekonomi
 • Import
korp@korps.se
0121-260062
Ägare och VD. Arbetar med planering, produktutveckling, arbetsledning, ekonomi och bokföring. Säljer på mässor och marknader och hjälper kunder med frågor och funderingar i telefon och via mail.

Favorithantverk & övriga intressen: En favorit går inte att välja; jag broderar, syr vikingakläder, nålbinder, flätar korgar, tillverkar tvål och salva, stickar, virkar, väver och syr gärna skor.
När jag inte är på jobbet går mycket tid till omvårdnad av djuren, gården & familjens odlingar. Jag tycker om att göra ost och yoghurt av vår fjällkos mjölk, rensa ogräs,
koka sylt, plocka svamp, bygga nya uthus, rida & hugga ved. Jag älskar att återvinna saker och ta tillvara allt vad naturen kan erbjuda. Mitt mål är att göra så mycket som jag kan själv och helst bara äta saker som kommer från vår egen gård.

Robert Wallman

 • Dator- och telekommunikation
 • Säljare: företag och återförsäljare

robert@korps.se
0121-260090
Gift med kollegan Korp Wallman Ägare. Ansvarar för bilder och produktfotografering till hemsidan samt IT i form av att bland annat lösa företagets datorproblem. Säljer på marknader och mässor, kör truck på lagret.

Favorithantverk & övriga intressen: Bland annat att sy skor, läderhantverk, sömnad, korgflätning, göra tvål och diverse trähantverk. Jag tycker mycket om att vara ute i naturen, bygga saker hemma på gården och ta hand om djur och odlingar.

Agnes Börlin
 • Postorder
 • Butik
agnes@korps.se 070-3452847
Orderhantering, klipper tyg, packar och plockar. Säljer på mässor och marknader och hjälper dig som kommer till butiken att hitta det du söker.

Favorithantverk & övriga intressen: Klädsömnad! Framförallt till lajv, men också delvis historiska kläder. Utöver sömnaden tycker jag att det är väldigt kul med växter, både inomhus och utomhus.
Sofia Brobäck

 • Socialamedier
 • Butik
sofia@korps.se
Ansvarig för sociala medier, skapar annonser och texter, hjälper kunder i butiken, städar, säljer på marknader och mässor.

Favorithantverk & övriga fritidsintressen: Återskapande av senmedeltida kläder med historiska metoder & material. Jag tycker mycket om att vara ute i skogen med sambo och hund och lär mig själv sy kläder till den moderna garderoben på symaskin.


Malin Holmberg

 • Produktadministration
Styr med allt kring produkter på hemsidan, lägger in nya artiklar och uppdaterar befintliga.

Favorithantverk & övriga intressen: Min hantverkssjäl vilar bland pärlor och min konstform är pärlbroderi. Sömnad ligger också varmt om hjärtat och det blir en hel del kläder. Utöver detta så tillbringar jag mycket tid med mina sex stycken äkta bonnkatter, och går gärna i skogen med min hund.Thess Svensson

 • Tygprovsansvarig
Ansvarar för tygprover och tygprovsbitar, ser till att alla finns, uppdateras och fylls på samt organiserar.

Favorithantverk & övriga intressen: Min koppling till textilier sker främst genom broderi, men jag har många kreativa intressen. Jag sjunger och bakar, men skriver också både noveller och musik.